Αποστολές Εντύπων/ Προϊόντων

Για τους εκθέτες που εδρεύουν στην Ελλάδα η τελευταία ημ/νία αποστολής υλικού στις κεντρικές αποθήκες της Αθήνας ορίζεται έως και τις 31 Οκτωβρίου 2019.

Η αποστολή από την Αθήνα στην έκθεση είναι εντός του κόστους του περιπτέρου και αναλόγως επιτρεπόμενων κιλών που διευκρινίζονται ανά τύπο περιπτέρου. Το κόστος έως και τις αποθήκες της μεταφορικής στην Αθήνα αναλαμβάνει ο εκάστοτε εκθέτης. Παρακαλώ πριν την αποστολή ελέγξτε με τον διοργανωτή τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό κιλών, τον τύπο των προϊόντων (όχι ψυγεία) και την συσκευασία τους σύμφωνα με τον διεθνή κανονισμό αποστολών Γενικού Ταχυδρομείου. Για την διεύθυνση των αποθηκών της συνεργαζόμενης μεταφορικής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για εκθέτες που εδρεύουν στην Πολωνία, σύντομα θα ανακοινωθούν εδώ αντίστοιχα οι διευθύνσεις και ημ/νίες παράδοσης στον εκθεσιακό χώρο PGE Narodowy.