Προετοιμασία

Όλοι οι Εκθέτες παρακαλούνται να διαβάσουν και να ακολουθήσουν προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες:

Σημαντικές Οδηγίες:

Στήσιμο Περιπτέρων:

για την τακτοποίηση των εντύπων και προϊόντων σας η έκθεση θα είναι ανοικτή σε συγκεκριμένες ώρες που θα ανακοινωθούν μόνο για την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, και το πρωί του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου πριν ανοίξει η έκθεση για το κοινό. 

Κάρτες Εκθετών/ Exhibitor Badges:

θα δοθούν στην reception της έκθεσης. Υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό Exhibitor Badges που αναλογούν σε κάθε τύπο περιπτέρου – παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διοργανωτή για περισσότερες πληροφορίες. Σε γενικές γραμμές ένα περίπτερο 6τμ δικαιούται 2 exhibitor badges. Οι Κάρτες Εκθετών δεν επιβαρύνονται με κάποιο έξτρα κόστος, και είναι γενικές – δηλαδή δεν αναφέρουν το όνομα του εκθέτη, παρά μόνο την ένδειξη «ΕΚΘΕΤΗΣ» και σημείο όπου ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει μόνος του τα στοιχεία του.

Καθαριότητα των Περιπτέρων:

όλοι οι εκθέτες παρακαλούνται να διατηρούν καθαρό και τακτοποιημένο το περίπτερό τους όλες τις ώρες. Παρέχεται μόνο γενική καθαριότητα μετά το κλείσιμο της έκθεσης για το κοινό. Για τους εκθέτες που πωλούν και παρουσιάζουν τρόφιμα παρακαλούνται να προσέχουν ιδιαίτερα για την καλή εικόνα καθαριότητας. Στόχος είναι η βέλτιστη εμφάνιση για τους Πολωνούς επισκέπτες της έκθεσης.

Αποστολή Έντυπου Υλικού, Προϊόντων:

για τους εκθέτες που εδρεύουν στην Ελλάδα παρέχεται δωρεάν αποστολή υλικού από την Αθήνα έως και την έκθεση (επιτρεπόμενα κιλά ανάλογα μέγεθος περιπτέρου) εφόσον τηρηθούν οι ημερομηνίες παράδοσης σε κεντρική αποθήκη του διοργανωτή – και έως και 31.10.2019.
Για εκθέτες που εδρεύουν στην Πολωνία θα ανακοινωθεί σύντομα η διεύθυνση που πρέπει να αποσταλούν τα εμπορεύματα και έντυπα απευθείας στην έκθεση. Το κόστος αποστολής εδώ επιβαρύνει τον Πολωνό εκθέτη.

Επιπλέον Έπιπλα – Εξοπλισμός Περιπτέρων, Ειδικές Παρατηρήσεις:

για επιπλέον παραγγελίες που αφορούν σε εξοπλισμό των περιπτέρων όπως TV monitors – οθόνες Plasma, ή έπιπλα, ή άλλα εξειδικευμένα θέματα, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τον διοργανωτή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Events & Happenings:

όλοι οι εκθέτες παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά μέσω email τις δραστηριότητες ή events που θα διοργανώσουν στο περίπτερό τους έτσι ώστε να ενημερωθεί η αντίστοιχη ενότητα της έκθεσης και να αναρτηθούν στο website της έκθεσης και το Facebook. Παρακαλώ μην ξεχάσετε να αναφέρεται όλες τις λεπτομέρειες στην αγγλική γλώσσα, καθώς και τις ώρες που θα διοργανώσετε το event ή διαγωνισμό σας. Για events ή promotions που θέλετε να διοργανώσετε εκτός του περιπτέρου σας παρακαλώ ενημερώστε μας γραπτώς στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βραδινή Εκδήλωση και Δείπνο Επαγγελματιών:

αποτελεί μία κλειστή εκδήλωση την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο Restaurant Follk Gospoda. Αφορά μόνο εκθέτες της GRECKA PANORAMA και παράγοντες της Πολωνικής αγοράς. Περιορισμένες θέσεις. Κράτηση βάσει προτεραιότητας.


ARGO TRAVEL GROUP - Επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο για την Έκθεση GRECKA PANORAMA

Για ειδικές τιμές για την μετάβαση και διαμονή σας στην έκθεση GREEK PANORAMA μπορείτε να επικοινωνείτε με την:
ARGO TRAVEL | Business Dept
T. +30 2111803054
E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος: κ. Απόστολος Μουλής